Sueca presenta la seua marca turística instal·lada a una de les entrades principals de la ciutat

0
6399
La nova imatge turística de Sueca.

Des del govern municipal s’afirma que «creiem que es feia necessari dignificar les entrades a la ciutat»

Aquest dijous ha tingut lloc la inauguració oficial de la marca turística de Sueca que ja presideix una de les rotondes principals d’entrada al municipi, concretament la situada en la N-332, pròxima al parc comercial Sueca Parc. A l’acte han assistit el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; i el diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor; junt a l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora de Turisme, Manoli Egea; i una representació de la corporació municipal.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha agraït la presència, tant del secretari autonòmic com del diputat provincial, a un acte important per a la ciutat, “considere que era un projecte que li feia falta al municipi, la creació d’una imatge que ens identificara i que fora visible en tots els accessos. Es tracta d’una marca en la qual poden veure’s reflectits els valors turístics principals de Sueca: l’aspecte arquitectònic, plasmat en el modernisme d’algun dels seus edificis més emblemàtics; el cultural, reflectit en la Mostra Internacional de MIM; el paisatgístic, amb la representació de la Muntaneyta dels Sants; i, per descomptat, el gastronòmic, on l’arròs i el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca adquireixen tot el protagonisme com a ciutat arrossera d’Espanya que som”. Així mateix, l’alcalde ha afirmat que, des de la Regidoria de Turisme, s’està treballant ja per a condicionar altres rotondes del municipi, a fi de millorar l’aspecte de la ciutat. “La sensació és molt positiva perquè creiem que es feia necessari dignificar les entrades a la ciutat. Era una reivindicació llargament esperada”.

Per la seua part, la regidora de Turisme, Manoli Egea, ha expressat la seua satisfacció per haver pogut finalment dur a terme una idea que ja va contemplar fa dues legislatures. “Fa alguns anys, sent regidora de Turisme, ja vaig voler desenvolupar-la però a vegades les circumstàncies no ho permeten. Estic molt contenta perquè ha sigut un projecte amb el qual hem gaudit des del seu inici; i amb un resultat que ens agrada molt i que creem que la ciutat mereixia. Vull agrair la confiança de la ciutadania que ens ha permés demostrar el canvi que està experimentant la ciutat en els últims anys”.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha agraït la invitació que li ha realitzat l’Ajuntament de Sueca a un acte important per a la ciutat per la seua significació. Així mateix, s’ha mostrat confiat quant al moment actual que vivim, “un moment transcendental per a reprendre l’acció turística i, des de la prudència, amb un pronòstic positiu per a 2022, després d’uns anys molt complicats per a un sector fonamental per a entendre qui som els valencians: una terra hospitalària i oberta que mostra la seua millor versió, i que ací a Sueca queda reflectida en la seua gastronomia, cultura, identitat,

paisatge…”. El diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor, ha recordat que el nostre municipi, dins del Consorci de la Ribera Turisme, “participa en totes les estratègies tendents al fet que esta marca aconseguisca més potencialitat de cara a atraure més visitants, aprofitant especialment les possibilitats que ens ofereix la connexió directa amb l’Albufera”.

Finalment, l’alcalde ha aprofitat la visita del secretari autonòmic de Turisme a Sueca per a emplaçar-li en una futura ocasió a visitar el complex dels Molins de la Vila, “a fi de buscar el finançament necessari per a dotar de l’ús que mereix este lloc tan emblemàtic i amb tantes possibilitats, en el qual, a més, es pot contemplar maquinària única en el món”, ha expressat Dimas Vázquez.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí