Sueca posarà en marxa un pla de xoc d’actuacions urbanístiques amb una inversió d’1’7 milions d’euros

0
1307
Ajuntament de Sueca.

Les intervencions es faran a diferents carrers del nucli urbà de la ciutat, a la casa consistorial i al cementeri municipal

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Urbanisme, iniciarà pròximament una sèrie d’actuacions que beneficiaran notablement a diferents carrers del nucli urbà de la ciutat, a la casa consistorial i al cementeri municipal.

“Les actuacions previstes estaran enfocades en les preocupacions que té la ciutadania, com poden ser les adequacions de voreres; el recondicionament d’asfaltat; i alguns edificis públics, que estan molt degradats per la deixadesa dels últims anys, com per exemple els banys del cementeri. Creiem que les persones han de sentir-se segures en caminar per la ciutat, per això, l’Ajuntament realitzarà una gran aportació econòmica en l’execució de vies públiques i en les calçades”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco, qui, a més, ha assenyalat que “també es pretén reordenar, mitjançant un Pla de Reforma Interior i un Pla Director, els Molins del Pasiego, a fi d’establir els usos que donaran eixida a una optimització per al bon funcionament dels edificis preexistents”.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha assenyalat també que “amb esta important inversió, es pretenen adequar i renovar carrers, voreres i edificis municipals que han estat oblidats i han acabat degradant-se de manera significativa. Des de l’Ajuntament pretenem iniciar un pla de xoc que dignifique Sueca. Això suposarà el principi d’una sèrie d’obres que la nostra ciutat sempre ha necessitat i que suposen la nostra obligació com a gestors públics”.

Per a este projecte es destinarà un pressupost d’1.713.000 euros, dels quals, 1.010.202 euros procedeixen del Pla d’Inversions de la Diputació de València, i els 703.000 euros restants, de fons propis de l’Ajuntament de Sueca. “El nostre objectiu és que la ciutadania puga gaudir d’una ciutat un poc més acollidora. Som conscients que queda molt per fer, perquè en els últims temps este tipus d’actuacions ha patit una gran deixadesa; i, per això, la nostra pretensió és intentar recuperar un estat òptim als nostres carrers en benefici de tota la ciutadania”, assenyala Franco.

El full de ruta de l’Ajuntament per a esta legislatura inclourà també actuacions en la costa. “Tenim projectes per a adequar i dignificar les infraestructures de les nostres platges”, ha afirmat Vázquez.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí