Sueca obri un nou aparcament públic de 61 places junt a l’edifici de la Policia Local

0
1708
Imatge del nou aparcament de Sueca.

L’espai s’ha habilitat arran del tancament per part del propietari d’una parcel·la que s’utilitzava com a pàrquing de vehicles

L’Ajuntament de Sueca obrirà aquest dimecres un nou aparcament públic per a vehicles que estarà situat al carrer 9 d’Octubre, junt a la seu de la Policia Local. El nou pàrquing tindrà una capacitat de 61 places, dos d’elles per a persones amb discapacitat.

“Este aparcament se suma als ja existents més recents, com el situat en l’avinguda José Maiques i altres punts de la nostra ciutat. Després del malestar creat en esta zona pròxima a l’edifici de la Policia, arran del tancament per part del propietari d’una parcel·la que s’utilitzava com a pàrquing de vehicles, vam assumir el compromís d’aconseguir una nova ubicació per a facilitar l’aparcament en este punt de la ciutat. Creiem que les ciutats han de ser accessibles i comptar amb el major nombre possible de dotacions i serveis de caràcter social per a millorar la qualitat de vida de tots els seus habitants”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Fernando Franco.

Per la seua banda, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, junt al regidor de l’àrea, ha visitat el nou aparcament un dia abans de la seua obertura per a supervisar la finalització dels treballs. “Davant la impossibilitat de continuar utilitzant una parcel·la propietat d’un particular, des de l’Ajuntament ens vam proposar trobar una solució al més prompte possible al problema de falta d’aparcament en esta zona de la ciutat. Vam fer les gestions amb els propietaris de les parcel·les annexes i, finalment, hem aconseguit poder disposar d’este aparcament que oferirà millores respecte a l’anterior que s’utilitzava, en estar il·luminat, asfaltat i amb senyalització viària”. Així mateix, l’alcalde ha anunciat que s’estan realitzat els tràmits pertinents perquè la ciutadania puga disposar, en breu, d’altres zones d’aparcament públic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here