Sueca intensifica els controls preventius per l’estat d’Alarma en les principals vies d’accés de cara al cap de setmana

0
926
Imatge d'un dels controls policials a Sueca

La mesura s’aplica també en les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes

La Policia Local i la Guàrdia Civil intensificaran a partir de hui divendres, i durant tot el cap de setmana, els controls preventius en les principals vies d’accés als diferents nuclis de Sueca, tant del nucli urbà com de les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes.

“Hem pres esta decisió per a extremar les mesures de precaució decretades en l’estat d’alarma i evitar desplaçaments innecessaris que poden provocar l’augment del risc de contagi”, ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Al mateix temps, des de l’Ajuntament se sol·licita la màxima col·laboració de la ciutadania i la reducció de la mobilitat, excepte en aquelles circumstàncies degudament justificades.

“Volem recordar que per la nostra pròpia salut, i la del conjunt de la ciutadania, tot desplaçament no justificat pot donar lloc a la corresponent sanció administrativa. Davant aquelles persones que incórreguen de forma reiterada en l’incompliment d’estes obligacions i, per tant, en infracció greu, es podran instruir diligències que podrien suposar, fins i tot, la detenció. Fem cas a les recomanacions de les autoritats sanitàries i quedem-nos a casa pel bé comú”, ha assenyalat Carlos Ramírez.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí