Sueca instal·la plaques solars a la caserna de la Policia Local per l’autoproveïment d’electricitat

0
2262
Les plaques solars serviran per a l'autoconsum energètic.

Les plaques s’han instal·lat en les cobertes del pati adjacent a l’edifici principal de la Policia Local

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, ha procedit a la instal·lació d’un sistema solar fotovoltaic per a l’autoconsum d’energia elèctrica en l’edifici de la central de la Policia Local. “L’objectiu d’esta acció ha consistit a instal·lar un sistema de generació d’energia elèctrica mitjançant la utilització de panells solars fotovoltaics en règim d’autoconsum, a fi d’aconseguir, no sols un estalvi considerable en la facturació, sinó també una reducció d’emissions contaminants”, ha explicat el regidor responsable, Joan Carles Vázquez.

Els panells captadors fotovoltaics del sistema generador, s’han instal·lat en les cobertes del pati adjacent a l’edifici principal de la Policia Local. En total, s’han col·locat 68 plaques solars, de 450 Watt pico (Wp) cada unitat, les quals proporcionaran una potència de 30,60 kWp, suficient per a l’auto proveïment de tota la instal·lació. Per a este projecte, l’Ajuntament de Sueca ha realitzat una inversió de 27.053,22 euros, als quals se suma la col·laboració de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

Des de la posada en marxa de la instal·lació, l’estalvi energètic ha sigut de 1685 kWh. Pel que respecta a l’estalvi en emissions de CO₂, la xifra ha sigut de 862,01 kg, equivalent a dos arbres plantats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí