Sueca instal·la a les Palmeres un camí de vianants per a major seguretat dels estiuejants

0
1493

Les persones podran evitar els perills que suposen el camí sense vorera existent per a accedir a estos llocs.

L’Ajuntament de Sueca, a través del Consell Agrari i la Regidoria de Seguretat Ciutadana, està procedint estos dies a la creació d’un camí alternatiu d’accés a l’aparcament de la via de Sant Roc, el Club de Camp i l’ermita d’aquest important centre d’estiueig. D’esta manera, les persones podran evitar els perills que suposen el camí sense vorera existent per a accedir a estos llocs.

«Era una petició de veïns i veïnes i després d’estudiar les possibilitats, i prèvia consulta amb la Policia Local, vàrem pensar que la millor solució era a través del pàrquing existent», ha explicat el regidor d’agricultura, José Luis Ribera.

Amb recursos propis, continua l’alcalde, «sense haver de contractar amb cap empresa externa, li donem solució amb saorra i grava i acotant la zona per evitar que vehicles estacionats incorrectament eviten el pas dels vianants», ha afegit. Per últim, Ribera, ha assenyalat que «hem aprofitat l’ocasió, de cara a les festes de Sant Roc, per condicionar la zona sanejant les bardisses que existeixen a la zona».

«L’accés a les Palmeres és una reivindicació del govern local des de fa temps», ha explicat Dimas Vázquez, alcalde de Sueca, que ha lamentat les dificultats legals per a poder executar un pas de vianants des de l’entrada fins a la platja per la legislació del Parc Natural de l’Albufera. «Esperem que amb el nou PRUG ens òbriga eixa possibilitat per la seguretat de les persones i conductors a més de poder connectar definitivament amb els nuclis urbans de Carderer, Sos i la Llastra en general», ha manifestat la primera autoritat local.

Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana, valora positivament aquesta mesura. «Des de la Policia Local férem un estudi de viabilitat i d’idoneitat del projecte, habilitant els necessaris passos de vianants en benefici de la seguretat de les persones que caminen per eixa zona carent de voreres», conclou l’edil.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí