Sueca inicia les obres de millora de la carretera N-332, en mal estat per la seua degradació i falta de manteniment

0
1792
Obres de les voreres a Sueca

La intervenció consisteix a renovar el paviment de formigó per rajola hidràulica a més d’adequar el vial per a persones amb mobilitat reduïda.

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sueca ha començat a executar la renovació de voreres de la ciutat. Ara, en concret, s’actua en la zona de la carretera N-332 que abasta des de l’avinguda de Vilella al carrer Fàtima, precisament on està la façana d’accés a la parròquia que duu el mateix nom d’este vial.

«Es tracta d’una intervenció finançada per l’ajuntament, molt demandada per veïns i veïnes, transitada també per escolars i que es troba en un estat lamentable per la seua degradació i falta de manteniment», ha explicat Fernando Franco, regidor d’Urbanisme. Amb aquesta obra es completarà l’anell d’eixa illa de cases i edificis.

La intervenció consisteix a renovar el paviment de formigó per rajola hidràulica a més d’adequar el vial per a persones amb mobilitat reduïda. Esta vorera se suma a altres fetes com les dels carrers Enfront de la via, Sénia o Doctor Fleming i a les que van a fer-se arreglant els carrers Arquitecte Bonaventura, Portal de Sales, Polinyà i d’altres.

«Amb estes actuacions corregim l’estat degradat de voreres que estaven ‘deixades de la mà de Déu’; pretenem renovar el màxim nombre de voreres arribant a aquelles que mai s’havien fet perquè tots els veïns i veïnes tenen dret a tindre un barri digne siga del centre, de l’altra part de la via o l’altra part de carretera», ha manifestat el regidor responsable d’obres.

Al respecte, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, afirma que «estes obres formen part del full de ruta que ens marcàrem a l’ajuntament en l’inici de la legislatura i pretenem que l’any 2023 estiguen dignificades totes les voreres i vials que ho necessiten».

«Només s’acabe l’estiu, estos treballs també es duran a terme a la platja», afegeix la primera autoritat local. L’alcalde acaba explicant que les intervencions en faran per fases i demana «paciència, atés que totes les obres comporten molèsties, però al remat, l’objectiu final és aportar millores per a tots i totes».

Fernando Franco, regidor d’Urbanisme, conclou recordant que «la via pública deu d’oferir seguretat i no estar pendents a si posem el peu dins d’un clot o forat», abans de confessar que «no podem negar que queda molt per fer, però creguem que una ciutat s’ha de mantindre dia a dia i no esperar a què es degrade i excusar-nos dient que ‘Sueca és vella'».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí