Sueca inaugura oficialment la seua temporada estival de platges

0
2304
Els serveis es van posar en marxa dissabte passat.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha valorat molt positivament l’inici de la present campanya estival després dels estius tan complicats a causa de la borrasca Gloria, i els greus desperfectes que va ocasionar en el passeig marítim i, posteriorment, la pandèmia mundial per la covid

Des de dissabte passat, Sueca gaudeix ja de la seua temporada de platges amb la posada en marxa dels serveis sanitaris i de socorrisme a ple rendiment i de manera ininterrompuda fins a l’11 de setembre. Aquest dilluns s’ha oficialitzat l’inici de la temporada, la primera ja sense restriccions per la covid, en la qual s’ha introduït com a novetat l’ampliació de l’horari fins a les 19 hores.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez, s’han desplaçat fins a la posta sanitària instal·lada en les Palmeres per a saludar personalment als i les treballadors/res de Creu Roja que durant tot l’estiu atendran les deu torres de vigilància, motos aquàtiques, postes sanitàries i les quatre platges adaptades amb què compta la zona marítima del nostre municipi.

“Vam iniciar els serveis durant els dos primers caps de setmana de juny i, ara ja, a partir de hui dilluns, s’oferiran de manera ininterrompuda fins a l’11 de setembre. Enguany, hem volgut ampliar l’horari de les torres de vigilància i salvament perquè considerem que era necessari donada l’afluència de persones que a eixa hora romanen encara a les platges, i per a nosaltres, com a Ajuntament, suposa una garantia de seguretat per als nostres usuaris”, ha explicat Joan Carles Vázquez. Pel que respecta a les platges adaptades, durant el mes de juny estarà operativa la de les Palmeres i, en els mesos de juliol i agost, s’ampliarà el servei a les de Bega de Mar, Mareny Blau i la Llastra. Totes elles estaran ateses per dos persones.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, ha valorat molt positivament l’inici de la present campanya estival després dels estius tan complicats a causa de la borrasca Gloria, i els greus desperfectes que va ocasionar en el passeig marítim i, posteriorment, la pandèmia mundial per la covid. “Nosaltres continuarem treballant, a més d’en la neteja i els serveis que ofereixen les nostres platges, també en els tractaments contra les plagues d’insectes que es produeixen per estes dates a causa de la inundació dels camps d’arròs. Estem realitzant tractaments de reforç a fi de minorar les molèsties causades; així com instal·lant barreres flotants per a reduir els residus que acaben en les séquies que desemboquen en la mar; a l’espera que institucions superiors col·laboren en la posada en marxa de projectes de major envergadura que aconseguisquen solucions definitives”, ha assenyalat Dimas Vázquez, qui ha volgut desitjar a la ciutadania, i visitants, que gaudisquen al màxim a les nostres platges de les seues merescudes vacances.

Als serveis anteriorment esmentats, se suma un altre de gran utilitat per als usuaris i usuàries de les nostres platges, el qual es va posar en marxa fa dos estius comptant amb

una gran acceptació. Es tracta del servei d’informació que ofereix la pàgina web de l’Ajuntament (www.sueca.es), a través de l’enllaç InfoPlatja, en el qual els interessats podran conéixer, entre altres informacions, la velocitat del vent, el color de la bandera, l’aforament, la presència de meduses o la qualitat de l’aigua i l’arena de la platja.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí