Sueca i el Consorci de Museus treballen un acord perquè l’Espai Fuster allotge exposicions temporals

0
938
Imatge de la trobada per portar exposicions a Sueca

La iniciativa pretén que els ciutadans i ciutadanes de Sueca puguen tindre a l’abast una major oferta cultural sense necessitat de desplaçar-se

L’ajuntament de Sueca i el Consorci de Museus han iniciat converses per al de tancar un acord de col·laboració que permetrà a l’Espai Fuster acollir, perquè puga acollir a partir de 2020 de manera regular exposicions temporals procedents del Consorci.

En la trobada han estat el regidor de Cultura, Joan Carles Vázquez, i l’equip gestor de l’Espai Fuster, encapçalat per, Salvador Ortells; el director del Centre del Carme Cultura Contemporània i gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont, i l’adjunta a Direcció, Susanna Vilaplana.

“Representa una gran notícia que, gràcies a este acord de col·laboració, els ciutadans i ciutadanes de Sueca podran tindre a l’abast una major oferta cultural sense necessitat de desplaçar-se”, ha afirmat el regidor de Cultura, Joan Carles Vázquez. Amb este acord, es consolidarà el projecte de col·laboració que va començar a perfilar-se el març passat, amb motiu de l’exposició “Blasco Ibáñez i el rostre de les lletres”, primera exposició cedida a l’Espai Fuster.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here