Sueca facilitarà als alumnes de la localitat un ‘kit de prevenció’ contra la COVID-19 per a l’inici de curs

0
1215
La reunió ha tingut lloc al saló de plens de Cullera.

L’alcalde i el regidor d’Educació es reuneixen amb representants dels equips directius de tots els centres escolars per a oferir-los suport i col·laboració davant l’inici del curs

Un ‘kit de prevenció’ per a cada alumne de cara a l’inici de curs és el que donarà l’Ajuntament a tots els alumnes de la localitat. Este ‘kit’, segons avança el consistori, en principi consistiria en una màscara, un portamascareta i gel desinfectant

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, s’han reunit este matí en el saló de plens amb representants dels equips directius de tots els centres escolars de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, per a oferir-los la seua col·laboració en tot el necessari a fi de facilitar, en la mesura que siga possible, l’inici d’este curs escolar tan atípic i difícil.

“La nostra intenció, amb esta reunió, és oferir-nos a treballar braç a braç, dins de les nostres competències, amb tots els centres educatius del nostre terme municipal, en esta situació tan excepcional en què ens trobem en la que ningú posseeix un manual d’instruccions. Ens hem oferit a col·laborar en tot allò que necessiten, per a poder facilitar l’assistència de l’alumnat de manera presencial als centres. Volem que sàpien que l’Ajuntament serà ací”, ha explicat l’alcalde, Dimas Vázquez.

A la iniciativa del ‘kit de prevenció’ s’han sumat també les entitats locals menors del Perelló i Mareny de Barraquetes, des de les seues respectives regidories d’Educació, “a més, dotarem a cada centre amb productes que ajuden també a la prevenció”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez, qui ha afegit que “la reunió d’este matí ha servit per a conéixer de primera mà la situació de tots els centres escolars. Volem que senten que som ací per a ajudar i posar a la seua disposició tot el que tenim al nostre abast a fi d’iniciar este curs tan complex”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here