Sueca facilita l’enviament i recollida de paquets de Correus amb dispositius a edificis municipals

0
978
Els veïns tindran més facilitats per rebre i enviar paquets

Els dispositius estaran al mateix ajuntament, a la Casa de la Cultura i al Pavelló Poliesportiu Cobert

L’Ajuntament de Sueca ha començat a prestar un nou servei en col·laboració amb Correus, amb la instal·lació de dispositius en tres edificis municipals de zones cèntriques a través dels quals els veïns poden fer enviaments o recollir paquets.

El consistori ha signat un conveni amb Correus per a la instal·lació del servei Citypaq, una mena de bústia a través de la qual els veïns poden remetre els seus paquets en un franja horària més ampla, d’acord amb l’horari de l’edifici municipal on estiga el terminal.

Des del consistori consideren que el servei pot ser d’utilitat per a molts veïns i veïnes atenent al considerable augment de la utilització de la missatgeria, sobretot per l’auge del comerç electrònic, la compra-venda de productes a través d’internet. “Es tracta d’una solució innovadora que facilitarà l’experiència dels nostres veïns. A més a més este servei significarà una major comoditat per a l’usuari, atés que ofereix una major flexibilitat en la recepció i en l’enviament de paquets, sense necessitat d’estar pendent del missatger o dels horaris restringits d’oficina” ha afegit el regidor titular del departament d’Informació i Atenció al Ciutadà, Xavier Masó.

Així, els veïns poden trobar les terminals de la iniciativa anomenada Citypaq al mateix edifici consistorial, a la Casa de la Cultura i al Pavelló Poliesportiu Cobert. Els usuaris poden operar directament en el dispositiu, utilitzant-los com un dispensador de Correus sense necessitat de desplaçar-se fins l’oficina. A través d’este expenedor l’usuari podrà tant enviar com rebre els seus paquets.

Per començar a utilitzar el nou servei, cal registrar-se en CityPaq, a la pàgina web de Correus o descarregant-se l’aplicació gratuïta de mòbil, vàlida per a sistemes Android i IOS. Després de formalitzar l’alta com a usuari, només queda elegir el dispositiu més pròxim o que millor s’adapte a les necessitats dels usuaris. Quan arriba el paquet, l’usuari rebrà un missatge en el seu dispositiu mòbil indicant-li que el paquet ja està disponible perquè puga retirar-lo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here