Sueca contractarà a 12 persones desocupades menors de 30 anys amb el seu nou Pla d’Ocupació Municipal

0
1584
Ajuntament de Sueca.

El Pla d’Ocupació Municipal té un cost de 217.762,45 euros i serà sufragat íntegrament per l’Ajuntament de Sueca

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable de l’Agència de Desenvolupament Local, va posar en marxa durant 2020 diversos programes i plans d’ocupació municipals dels quals s’han beneficiat 68 persones desocupades majors de 30 anys i 4 persones menors de 30. “Ara, en l’inici de 2021, hem volgut donar prioritat als i les joves desocupats/des d’entre 16 i 30 anys amb este nou Pla d’Ocupació Municipal subvencionat al 100% amb recursos propis de l’Ajuntament del qual es beneficiaran 12 persones, per a la realització d’obres d’interés general i social”, ha explicat la regidora responsable, Carmen Pérez.

“De cara al nou pressupost, des de l’Ajuntament hem fet una aposta prou important pel que respecta a la creació d’ocupació i, especialment, al Pla d’Ocupació Municipal que vam posar en marxa l’any passat. Continuarem treballant perquè l’Ajuntament de Sueca intente mitigar eixa situació de crisi econòmica que poden patir algunes famílies a la nostra ciutat”, ha assenyalat l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez.

L’aportació municipal serà de 217.762,45 euros, i l’inici dels contractes està estimat per a l’1 d’abril. Entre els requisits que hauran de complir els i les interessats/des, es troben: estar inscrits en l’Oficina LABORA de Sueca com a demandants d’ocupació, en les categoria corresponents, amb el Codi d’Ocupació, i estar en possessió de la titulació requerida, en el seu cas. La inscripció haurà de realitzar-se a través de la web: puntlabora.gva.es fins al 5 de febrer.

L’Ajuntament de Sueca, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, posa a la disposició de la ciutadania un número de telèfon per a solucionar tots la dubtes que se’ls puguen plantejar a les persones interessades a inscriure’s, atés que, actualment, no s’està prestant el servei presencial en l’espai LABORA de Sueca. El número de telèfon és 96 170 00 50 (ext. 1012 Sílvia i ext. 102 Merche).

Els llocs de treball que s’ofereixen són els següents: 1 plaça de delineant; 1 de tècnic superior en comptabilitat i finances; 1 de tècnic en protecció animal; 1 d’enginyer d’organització industrial; 4 de tècnics administratius; i 4 de peons d’oficis múltiples. Tots els contractes tindran un any de vigència, menys els corresponents als peons d’oficis múltiples, que seran de 6 mesos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí