Sueca contracta 8 persones desocupades majors de 30 anys gràcies al programa EXPLUS

0
1887
L'acte de benvinguda s'ha realitzat a la sala de plens de Sueca.

El Programa EXPLUS 2022 compta amb una aportació municipal de 61.847,51 euros i una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) de 148.504,89 euros

El saló de plens de Sueca ha acollit l’acte de benvinguda a les huit persones, majors de 30 anys, que, gràcies al programa EXPLUS 2022, han començat a treballar a l’Ajuntament amb un contracte laboral d’un any. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; la regidora responsable de l’Agència de Desenvolupament Local i Ocupació (ADL), Carmen Pérez; i una representació de la corporació municipal, han felicitat les persones beneficiàries del Pla i els han desitjat una experiència enriquidora.

El Programa EXPLUS 2022 compta amb una aportació municipal de 61.847,51 euros i una subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) de 148.504,89 euros. La regidora responsable d’ADL, Carmen Pérez, ha mostrat la seua satisfacció “pel volum de contractacions que estem realitzant en els últims mesos (i les que es produiran en els següents), gràcies als plans d’ocupació propis de l’Ajuntament i als desenvolupats amb aportacions municipals i subvencions de la Conselleria i el Servei Públic d’Ocupació Estatal. Fa una setmana, donàvem la benvinguda a les persones, menors de 30 anys, que van entrar a treballar gràcies al programa EMPUJU, i ara iniciem este programa per a majors de 30 anys”.

Les huit persones beneficiàries del Programa EXPLUS 2022 exerciran funcions de: Oficial Electricista, Conserge, Tècnic en Prevenció de Riscos Laborals, Tècnic de Turisme, Tècnic de Residus, Arquitecte Tècnic i Xofer.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí