Sueca celebrará un concurs de murals en centres escolars per a potenciar la igualtat i l’erradicació de la violència

0
1097
Ajuntament de Sueca.

La iniciativa se celebra al voltant de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Sueca ha convocat un concurs per a la realització de murals al voltant d’este important concepte com és la igualtat en els centres escolars de Sueca, a través de l’expressió artística en una paret o lloc adequat del col·legi, pati o carrer, amb la finalitat de potenciar la promoció de la igualtat i l’erradicació de tota classe de violència, especialment la violència de gènere; els valors de no discriminació; i la superació d’estereotips de tot tipus; al voltant de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència.

“A través d’este concurs, amb el qual es pretén potenciar la igualtat i inclusió en els col·legis, complim també amb els objectius del nostre II Pla d’Igualtat d’Oportunitats de la ciutadania de Sueca (2019-2022)”, ha explicat la regidora de l’àrea, Gema Navarro.

Podran participar tots els centres escolars del municipi que ho desitgen, el centre d’Educació Especial i el Centre Ocupacional Municipal. Els murals tindran una mesura recomanada màxima de 3 metres d’alt per 6 metres de llarg, aproximadament, encara que podrà variar un poc la grandària en funció de l’espai de què dispose el centre.

La sol·licitud per a participar s’haurà de presentar, fins al 27 d’octubre, en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament de Sueca. El jurat valorarà in situ els treballs presentats que optaran als diferents premis: un primer premi valorat en 700 euros i diploma; segon premi, de 450 euros i diploma; tercer premi, 250 euros i diploma; i 2 accèssits de 100 euros cadascun i diploma.

Els murals guanyadors es coneixeran durant els actes programats amb motiu del 25 de novembre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí