Sueca celebrarà la edició 61 del seu Concurs Internacional de Paella Valenciana el 12 de setembre

0
2235
Ajuntament de Sueca

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora responsable del Concurs, Manoli Egea, s’han reunit estos dies amb els representants de les empreses Grupo Sada i Coca-Cola per a signar sengles acords de col·laboració

El certamen gastronòmic més antic de quants se celebren a Espanya continua sumant suports per a la seua edició especial 60+1. En esta ocasió, dues empreses més han volgut mostrar la seua col·laboració per a la realització del Concurs que, si la situació sanitària no ho impedeix, se celebrarà el 12 de setembre.

L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora responsable del Concurs, Manoli Egea, s’han reunit estos dies amb els representants de les empreses Grupo Sada i Coca-Cola per a signar sengles acords de col·laboració, i mostrar-los el seu agraïment per voler sumar-se a esta edició que es preveu molt significativa.

“Grupo Sada és una empresa a nivell nacional, però a Sueca tenim una planta de producció avícola i, per este motiu, què millor que oferir el nostre producte, un pollastre certificat 100% lliure d’antibiòtics, per al Concurs com un dels ingredients principals de la paella! Portem ja molts anys col·laborant amb el certamen i és un orgull per a nosaltres poder oferir el nostre producte i tindre visibilitat dins d’este Concurs tan important”, ha assenyalat Javier Roca, director de planta de Grupo Sada.

Per la seua part, el gestor de Relacions Institucionals i Sostenibilitat de Coca-Cola, Santiago Ruiz, ha explicat que la col·laboració de la marca amb el Concurs es remunta a molts anys arrere, “i per a nosaltres sempre és un orgull estar vinculats a un ajuntament com és el de Sueca, tan important a la Comunitat Valenciana, i més a un concurs que té tant arrelament a nivell gastronòmic i defensa els valors d’un producte tan nostre com és la paella valenciana”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí