Sueca calcula 15 dies més per completar la neteja de les platges després del pas de ‘Glòria’

0
2228
Imatge dels treballs de neteja al passeig marítim de Sueca

En les zones de més difícil accés els operaris estan retirant a mà tots els residus, a més de retornar la sorra, una vegada seca i neta, a les platges

L’Ajuntament de Sueca calcula que en 15 dies estaran finalitzats tots els treballs de neteja a les platges de la localitat, tasques que s’han emprés després de les destrosses ocasionades per la borrasca ‘Glòria. Les regidories de Serveis Municipals i Medi Ambient, afirmen que contienuen treballant per a netejar la seua zona marítima i retornar l’arena a les seues platges després dels efectes del temporal.

Els primers treballs es van concentrar en la zona coneguda com a ratlla del terme, en la qual es va procedir a la retirada d’una gran quantitat de peixos procedents d’una piscifactoria de Borriana que ‘Glòria’ va arrossegar fins a la costa.

A més dels operaris de l’empresa SAV, l’Ajuntament ha hagut de contractar serveis externs per a poder recollir la gran quantitat de residus que es van depositar a les platges, passejos marítims i carrers més pròxims, en les quals s’està actuant amb maquinària de majors dimensions del departament de Serveis, i s’ha comptat també amb la col·laboració del Consell Agrari.

En les zones de més difícil accés, els propis operaris de SAV estan retirant a mà tots els residus. Durant estos dies, els treballadors estan retornant la sorra, una vegada seca i neta, a les platges.

“En estos moments estem actuant en la zona de Motilla amb una màquina agranadora i una altra amb una pala tirant l’arena a la platja per a després anivellar-la. Una vegada finalitzat tot el passeig marítim, incidirem en la neteja dels carrers que tenen accés a ell”, ha explicat el regidor de Serveis, Joan Carles Vázquez.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí