Sueca amplia el cementeri municipal amb més de 100 nínxols

0
676
Imatge de l'ampliació del cementeri de Sueca.

L’ampliació està formada per 104 nínxols (74 dobles i 30 senzills) construïts de manera tradicional, amb sostres de formigó i paraments de rajola caravista amb cobertura de teula corba

El Cementeri Municipal de Sueca comptarà a partir d’ara amb 104 nous nínxols que serviran per a incrementar la capacitat actual del servei. Des de l’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Serveis Municipals i Urbanisme, s’ha procedit ja a la recepció de les obres d’ampliació que han permés la construcció d’estos nous blocs de nínxols dobles i individuals, “la qual cosa implica que, en este moment, disposem d’un total de 130 nínxols disponibles que suposen una tranquil·litat a l’hora de garantir el servei. Potser no és una notícia tan agradable com moltes altres, pel tipus d’instal·lació de què es tracta, però constitueix un servei que deu proporcionar l’Ajuntament perquè Sueca tinga unes instal·lacions dignes que puguen cobrir totes les seues necessitats”, ha explicat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez.

Per al regidor d’Urbanisme, Fernando Franco, esta construcció en la part oest del cementeri, s’emmarca dins de la programació d’inversions previstes a executar en el present any. “Este nou bloc se suma al ja executat en la zona sud, bloc XIX, ampliant així el servei. Està format per 104 nínxols (74 dobles i 30 senzills) construïts de manera tradicional, amb sostres de formigó i paraments de rajola caravista amb cobertura de teula corba. A esta actuació, se sumarà la que està previst realitzar pròximament en una zona junt als blocs ara construïts, amb la qual s’aconseguirà augmentar la capacitat amb 64 nínxols més”. D’altra banda, respecte al projecte d’ampliació del cementeri després de la compra d’uns terrenys adjacents, Fernando Franco ha assenyalat que les obres començaran en breu, després de la neteja que s’està realitzant ja dels camps on se situarà.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here