Sueca acull una Jornada sobre Fuster en la qual participen centres d’educació per a adults de tota la Comunitat Valenciana

0
3144
Imatge de la jornada celebrada a Sueca.

En l’activitat proposada, han participat unes 60 persones procedents de centres d’educació per a adults de Castelló, València i Alacant

Sueca ha sigut el lloc triat per a acollir la celebració d’una jornada al voltant de la vida i obra de l’escriptor Joan Fuster, en el centenari del seu naixement, organitzada per CEFIRE (Centres de Formació, Innovació i Recursos Educatius de la Comunitat Valenciana), amb la col·laboració del Centre Públic de Formació Per a Persones Adultes Miquel Rosanes de la nostra localitat. En l’activitat proposada, han participat unes 60 persones procedents de centres d’educació per a adults de Castelló, València i Alacant.

“Per a nosaltres, és molt gratificant que Sueca exercisca d’amfitriona en esta Jornada, i que, a més, es realitze a través del Centre d’Educació Per a Adults demostrant que no importa l’edat a l’hora de continuar formant-se, aprenent i participant en tot tipus d’activitats que ens enriqueixen com a persones. Estem també molt satisfets d’acollir a la nostra ciutat a membres d’altres centres que ens visiten des de diferents llocs de les tres províncies de la Comunitat”, ha assenyalat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

Per la seua part, la directora del Centre Públic de Formació Per a Persones Adultes Miquel Rosanes de Sueca, Carmina Miralles, ha explicat que es tracta d’una jornada en la qual s’ha treballat, a través d’una sèrie de ‘píndoles’, d’una manera diferent, la vida i obra de Joan Fuster per a commemorar el centenari del seu naixement. “En primer lloc, hem anat a visitar la seua casa. Després, hem realitzat una ruta modernista per Sueca i, finalment, s’ha realitzat un intercanvi d’eixes ‘píndoles’ a través de les quals, cada centre participant ha exposat de quina manera ha treballat amb els seus alumnes la vida i obra de l’escriptor”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí