Sueca aconsegueix la retirada de la torre de la llum ubicada al nucli urbà i propera a habitatges

0
2188
Imatge de la torre que es trobava a Sueca

Es tracta d’una vella reivindicació del veïnat de la zona, que portava anys sol·licitant la seua eliminació en impedir la circulació i estar molt pròxima als habitatges

La Regidoria de Serveis Municipals de l’Ajuntament de Sueca ha aconseguit que es procedisca a la retirada d’una torre de llum, situada des de fa molts anys en l’encreuament dels carrers Doctor Fleming i Escultor Beltran, després d’haver realitzat tots els tràmits administratius i burocràtics necessaris.

El veïnat de la zona portava molt de temps reivindicant l’eliminació d’esta estructura, per ser un obstacle per a la circulació i per la seua proximitat als habitatges que s’han anat construint.

“Estem molt contents per haver pogut donar solució a esta antiga reivindicació del veïnat de la zona. Ja en la precampanya electoral de 2015, el nostre partit va realitzar una consulta ciutadana i esta va ser una de les peticions que es van incloure. Li la vam fer arribar al govern d’aquell moment i, després de recollir-nos el guant, es van iniciar els tràmits pertinents. A la fi de 2019, el govern municipal actual vam aconseguir que la companyia Iberdrola donara llum verda a tot el procés administratiu i econòmic que hem hagut de realitzar per a la retirada de la torre”, ha assenyalat el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez, qui ha informat també que, a conseqüència de la crisi sanitària, els treballs s’han vist retardats “però, finalment, s’han pogut dur a terme i ens alegra molt perquè suposa una gran satisfacció poder solucionar esta reivindicació en la qual vam començar a treballar fa anys”.

Vázquez ha indicat també que ara només resta finalitzar els treballs d’adequació de la zona, restaurant l’asfalt i la vorera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here