‘Splash Sagunt’ tanca amb rècord de participació assolint els 4.000 visitants

0
990
L'organització del festival de Sagunt s'ha felicitat pel seu resultat

El Festival del Còmic de la Comunitat Valenciana duplica els seus participants preparant l’edició de 2018 que se celebrarà a La Nau

‘L’Splash Sagunt: Festival de Còmic de la Comunitat Valenciana’, es consolida com a referent en la seua quarta edició batent el rècord d’assistència aconseguint els 4.000 participants, duplicant així el nombre d’assistents de l’anterior edició. Durant el cap de setmana que ha durat el festival, el degoteig d’aficionats i aficionades a este gènere literari ha sigut constant des de primeres hores del matí fins al final de la vesprada, acostant-se al recinte d’editorials i al saló on van tenir lloc les xarrades i les presentacions.

Segons el regidor de Joventut de Sagunt, Guillermo Sampedro, “el balanç és més que positiu, tant pel nombre d’assistents com per les bones sensacions que s’han portat tant els autors i autores, com les editorials i els estands, que s’han anat molt contents de l’edició de l’Splash d’enguany”. Ha afegit que en esta edició “hem intentat fer un esdeveniment per a totes les edats i per a tots els públics i ho hem aconseguit, fent créixer el festival i consolidant-ho com la principal mostra de còmic de la Comunitat Valenciana, i tot com a pas previ a l’Splash de l’any que ve, que ha de ser el de la confirmació d’un festival que any rere any va guanyant en qualitat i en importància”.

Josep Maria Beà, Luis Busts, Antonio Altarriba i Kim, Marcello Quintanilha, Álvaro Pons, Isaac Rosa, Miguel Gallardo, Susanna Martin, Calpurnio, Paco Roca, Pablo Vicente, Rafa Fonteriz, Núria Tamarit, Luis Busts, Sento Llobell, Xúlia Vicente, Victor Araque, Jordi Peidró, la troupe de Mongòlia, que va esgotar les invitacions, i d’altres autors han anat passant pel saló del festival i els estands per a signar, en un bon ambient que ja és senya d’identitat de l’Splash.

Sampedro ha avançat que “amb el bon sabor de boca que ha deixat l’Splash Sagunt de 2017 entre els assistents, que han reaccionat activament en xarxes socials i els autors, que s’han sentit com a casa, ja hem començat a treballar en l’edició de 2018 que suposarà el trasllat a un espai emblemàtic de l’arquitectura industrial de Sagunt com és la Nau de Tallers Generals, La Nau, de Port de Sagunt”. Quasi 7.000 metres quadrats de superfície, es condicionarà una gran zona de estands, espais per a presentacions, escenaris per a actuacions musicals i escèniques, mercat ambulant, àrea gastronòmica i cafeteria. Així mateix, l’organització de l’Splash Sagunt ja està ultimant la composició del comitè organitzador, sota la batuta de Sento Llobell, comptant amb la APIV i associacions afins del còmic i la il·lustració.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here