Sofía Jiménez Cortés i Ainhoa González de Zárate Such són les Reines Major i Infantil de les Festes Patronals d’Altea 2019

0
643
Un dels moments de l'acte.

La Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrari, presidida per Joaquín Negro Llorens i Mª Francisca Negro Llorens, triava el passat dissabte, 29 de desembre, les que seran les reines de les Festes d’Altea que es celebraran el pròxim mes de setembre.

La sort va recaure en la jove Sofía Jiménez Cortés, Reina Major, i en la xiqueta Ainhoa González de Zárate Such, Reina Infantil de les Festes Patronals 2019.

Nombrós públic es va donar cita en este acte d’elecció de reines del Santíssim Crist del Sagrari 2019, càrrec al qual optaven 7 dames majors i 6 infantils. Van ser la reina de les Festes de l’any 2017, Elena Salvador Cortés, i la reina infantil de 2016, Irene Hidalgo Llinares, les encarregades d’extreure de les urnes les paperetes amb el nom de les afortunades. Les noves reines van ser rebudes i felicitades pels Clavaris i Clavaris d’Honor, Vicente Such Sellés i Flora Ferrándiz Sellés.

Durant l’acte, es va presentar el que serà el logotip oficial de les Festes Patronals 2019 a càrrec del rector d’Altea, José Abellán.

L’acte també va servir per presentar les Corts d’Honor que acompanyaran a les dos reines. Les dames majors són: Andrea Pascual Berenguer, Isabel Rostoll Moltó, Aila Valls Beneyto, Marina Ortuño Moltó, Paqui Alvado Ivars i Aina Lloret Zaragozí. La Cort d’Honor infantil la composen les dames: Leia Fuentes Castillo, Anna Martínez Cortés, Laia Blázquez Garrido, Sara Pérez Artero i Lola García Pérez.

Entre el nombrós públic assistent a l’esdeveniment estaven presents l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; i el regidor de Festes, Vicent Ripoll. Tant l’alcalde com el regidor van felicitar a les reines electes; a la Cort d’Honor així com als Clavaris d’Honor, Clavaris i Comissió de Festes.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here