S’obri el període de matrícula per una nova edició de la Universitat de Pares de Bocairent

0
554
universitat pares
La Universitat ja va tindre una gran acollida l'any passat

Bocairent inicia de nou l’experiència de la Universitat de Pares amb l’obertura del període de matriculació per als alumnes que es podran inscriure entre el 17 de setembre i el 8 d’octubre. La documentació, segons s’informa des de l’Ajuntament de Bocairent, es pot recollir a les oficines municipals i a la consergeria del CEIP Lluís Vives. Les classes començaran el pròxim 20 de setembre per al grup A -pares de xiquets de 0 a 7 anys- i l’endemà per al B -a partir de 7 anys-.

El director de la universitat, Óscar González, ha afirmat que “afrontem esta nova edició amb moltíssimes ganes i il·lusió per millorar els resultats del curs passat que ens han convertit en un referent d’escoles de pares”. Per la seua banda la regidora d’Educació, Olga Vanyó, ha anunciat que el consistori tornarà a patrocinar la iniciativa degut a  “la seua bona acollida i la seua projecció tant dins de la nostra societat com més enlla de la localitat com ho demostra l’interés mostrat per altres poblacions en el model de Bocairent de formació de progenitors, pioner a Espanya i motiu d’orgull per a tots”.

Des de l’organització s’ha avançat que a esta nova edició de la Universitat de pares hi haurà novetats “amb una ferma proposta per les noves tecnologies” entre les que s’inclou la creació d’una pàgina web (www.universitatdeparesbocairent.es) “amb continguts específics per als seus membres i amb un renovat equip de col·laboradors de gran pestigi en diversos àmbits professionals”. A més a més s’ha anunciat la creació d’un club de pares i mares a través del qual es crearà un fòrum “on compartir experiències, idees o suggeriments” destaquen els autors de la iniciativa. Finalment també s’engegarà un canal de televisió educativa per donar major difusió al treball realitzat i que estarà disponible al portal www.youtube.com amb conferències i presentacions de classes i a l’emissora local amb consells renovats periòdicament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here