Sis detinguts en una operació en la que s’han desmantellat quatre punts de venda de droga a Sueca

0
2142
Imatge de l'operació realitzada a Sueca

Els punts de venda eren coneguts a la ciutat, la qual cosa va causar una greu alarma social, ja que a part d’aquestes vendes es produïen altercats en la via pública

La Guàrdia Civil de Sueca ha desmantellat quatre punts de droga a la menuda en aquesta població dins una operació iniciada a la fi de desembre de 2018, per la qual cosa s’ha procedit contra sis persones per la seua implicació en els delictes contra la salut publica de substàncies estupefaents de venda a la menuda.

La fase d’explotació va culminar quan els agents de la Guàrdia civil van procedir al registre de 6 domicilis de Sueca i un del Perelló, 4 d’ells utilitzats per a la venda a la menuda de substàncies estupefaents. Per la qual cosa es va procedir a la detenció de 6 homes d’entre els 16 i 32 anys per la seua implicació en els delictes contra la salut pública (tràfic de drogues), defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

Els detinguts exercien labors de vigilància sobre els punts de venda, traslladant fins i tot als clients a les habitatge i realitzant repartiments a domicili.

Pel que sembla joves de la localitat de Sueca es dirigien a aquests domicilis per a comprar tot tipus de substàncies estupefaents (Cocaïna, marihuana, èxtasi, haixix), entraven en els mateixos i després de romandre un breu espai de temps els abandonaven ja amb la substància adquirida, circumstància que era palesa en la localitat, causant greu alarma social, ja que a part d’aquestes vendes es produïen altercats en la via pública.

Amb aquestes actuacions s’han pogut intervindre a prop més de 13.000 euros en efectiu, 3 bascules de precisió, 58 telèfons mòbils, cocaïna, haixix i marihuana en dosi preparada per a la venda, pastilles d’èxtasis, anabolitzants, 1 pistola “Táser”, dos defenses extensibles, així com substàncies de tall i utensilis per al cultiu de marihuana. També tres vehicles suposadament utilitzats per a la distribució i venda de les substàncies estupefaents. També destacar la presència de gossos de raça perillosa en els habitatges registrats que van ser reduïts, sense ocasionar cap mena de mal físic als animals, segons ha informat l’institut armat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El candidat del PSPV es investit alcalde de Sueca amb els vots de la dreta i el partit l'expulsarà

Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats d’Instrucció n.2 de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here