S’inicien les obres de millora d’accessibilitat i adequació dels locals destinats a les bandes de música

0
1461
Obres d'adaptació dels accessos a Xàtiva.

La intervenció, cofinançada amb fons de Diputació, suposa una inversió de vora 146.000 euros i el termini d’execució és de tres mesos

La passada setmana van començar les obres per a la millora de l’accessibilitat i adequació dels locals destinats a les bandes de música la Primitiva Setabense i la Música Nova, ubicats en la part posterior del Gran Teatre de Xàtiva, i que s’estan duent a terme per part de l’empresa Reycops Reforma y Construcciones SL amb una inversió de 145.888,01 euros.

L’objectiu fonamental d’aquesta actuació és el de dotar a l’edifici, donant servei a ambdues associacions musicals, d’un sistema d’evacuació mitjançant una escala exterior i l’adaptació dels espais interiors en sala d’assajos i concerts.

«Aquesta és una antiga demanda de les bandes, que fa temps que busquen millorar l’accessibilitat i la seguretat en l’ús dels locals que utilitzen a diari centenars d’usuaris. Un antic projecte que revisat i actualitzat ha trobat el corresponent finançament, i que adjudicades les obres ja han començat a executar-se», ha manifestat el regidor d’Obres Ignacio Reig».

L’element més important és la nova escala exterior metàl·lica que permetrà la ràpida evacuació de les sales superiors. Aquest element serà comú per a ambdues societats musicals, i desembocarà en l’espai existent entre l’edifici de les bandes de música i el Gran Teatre de Xàtiva, amb amplitud suficient i tràfic merament de vianants.

Les obres tenen un termini d’execució aproximat de 3 mesos i estan cofinançades per fons de la Diputació de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí