S’inicien els treballs per a anivellar la línia de costa de les platges de Sagunt d’Almardà, Corinto i Malva-rosa

0
2203
Platja d'Almardà de Sagunt.

Amb esta intervenció es pretén que les platges milloren la seua accessibilitat i comoditat per a la ciutadania

L’actuació provisional per a millorar l’anivellament de la costa de les platges del nord de Sagunt, Almardà, Corinto i Malva-rosa, per part de la Demarcació de Costes ja ha començat, una vegada garantida la protecció del corriol camanegre. Amb esta intervenció es pretén que les platges milloren la seua accessibilitat i comoditat per a la ciutadania. No obstant això, es tracta d’una actuació provisional, ja que l’Ajuntament de Sagunt encara està a l’espera de l’execució del projecte de regeneració complet.

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha assenyalat que «era una actuació per part del Ministeri que l’Ajuntament venia reclamant des de fa molt de temps. Són moltes setmanes insistint per escrit en la necessitat i urgència d’eixa actuació. És cert que pel corriol camanegre no havia pogut ser abans, però en qualsevol cas esperem que amb això la nostra platja guanye en accessibilitat i recupere un perfil més amable per als banyistes, persones que viuen ací i turistes».

Així mateix, Moreno ha explicat que «tanmateix, això no lleva que les nostres platges continuen necessitant una intervenció de molt major calat, i precisament per això urgim al Ministeri a dur a terme eixe projecte de 17 milions d’euros en el menor temps possible».

A més, l’alcalde de Sagunt ha indicat que «esperem que reba el vistiplau de Declaració d’Impacte Ambiental molt prompte, i a partir d’ací que se seguisca amb la tramitació administrativa. I, mentrestant, actuacions com esta siguen molt més freqüents i que es duguen a terme també actuacions de protecció del nostre litoral enfront dels temporals, que és una altra de les preocupacions». A banda, ha afegit que queda «molt per fer encara en Almardà, Corinto i Malva-rosa, seguirem alerta».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí