S’inicien els primers treballs d’execució material de la Connexió Sud d’Oliva

0
761
Oliva
Primers treballs Connexió Sud.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha iniciat els treballs d’execució material de les obres de la Connexió Sud d’Oliva. Les primeres tasques consisteixen en el desbrossament de la superfície que ocuparà tota la infraestructura, i el desviament de les instal·lacions elèctriques, les de reg i els vials principals afectats.

Tot i que l’inici de dits treballs estava previst fa unes setmanes, «no havien pogut començar per la falta de l’autorització arqueològica, la qual va arribar la setmana passada després que l’alcalde intercedira davant la Conselleria corresponent per a la seua agilització», asseguren fonts municipals.

Les obres estan duent-se a terme per part de la UTE BECSA-COPCISA, baix la direcció dels propis enginyers de la Demarcació de Carreteres de l’Estat en la Comunitat Valenciana. «I arriben després de superar nombrosos tràmits administratius al llarg dels últims 5 anys, i d’una persistent reivindicació social i política».

El termini d’execució previst és de 29 mesos, és a dir, si es compleix les obres estaran finalitzades a finals de l’any 2022.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí