S’inicien a Sagunt les obres de soterrament de les línies d’alta tensió

0
823
Línia d'Alta Tensió de Sagunt

Iberdrola ha començat l’alçament topogràfic i la senyalització de les línies elèctriques del sector Fusió

Aquest dimarts es van iniciar a Sagunt les obres de soterrament de les línies d’alta tensió de Fusió, i l’alcalde Darío Moreno ja ha comunicat esta notícia al veïnat del sector. En concret, Iberdrola Distribución Eléctrica SAU començava a les 12 del migdia de dimarts l’alçament topogràfic i la senyalització de la zona a actuar.

Cal recordar que la Junta de Govern Local del 21 de febrer va aprovar l’últim tràmit per a la llicència de soterrament, després de la resolució de l’execució del projecte per part de la directora general d’Indústria, Energia i Mines el 28 de gener, que autoritzava l’actuació amb un pressupost de 745.282,96 euros amb un termini d’execució de sis mesos, encara que podria sol·licitar-se una ampliació si fora necessari.

Moreno, ha qualificat el començament de les obres de “gran notícia ja que des que es van posar els fonaments en l’anterior legislatura, els veïns reclamaven accions ja”. Per a l’Equip de Govern “era una prioritat màxima, per això hem posat tot l’esforç i treball perquè este dia arribara”. A més amb el soterrament de la línia, ha declarat l’alcalde, també s’obri la possibilitat d’atraure inversions a este PAI i així consolidar la zona.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here