S’inicia la rehabilitació de l’Alqueria de l’Advocat que serà la seu administrativa de Parc Sagunt

0
1782
Imatge virtual del projecte de rehabilitació de l'Alqueria de l'Advocat.

Es conformarà un nou espai assentat en un entorn natural dins del parc industrial

Parc Sagunt ha donat principi als treballs de rehabilitació de l’Alqueria de l’Advocat, el període d’execució del qual és de dotze mesos, amb l’objectiu de convertir la parcel·la en la nova seu administrativa de l’entitat i oferir espais de co-working i restauració accessibles a la ciutadania.

Les noves oficines del parc empresarial respectaran els paviments originals després de ser sotmesos a processos de restauració amb la finalitat d’obtindre una infraestructura similar a l’anterior, però amb les últimes tècniques de disseny i arquitectura, prevalent en tot moment els aspectes de sostenibilitat mediambiental.

A més, al voltant de l’Alqueria es duran a terme obres d’enjardinament i integració paisatgística per a crear una àrea verda municipal que connecte amb la zona de la Marjal del Moro a través d’una passarel·la i el passeig cicle-per als vianants que l’envolta. D’altra banda, l’edifici principal es distribuirà en tres parts, una part central amb les oficines i dos laterals en les quals es disposaran els espais de treball cooperatiu i la zona destinada a ús hostaler.

Aquesta actuació pretén reunir tot el personal del qual és un dels parcs industrials més grans d’Europa en un nou espai assentat en un entorn natural dins de Parc Sagunt I i confrontant al futur Parc Sagunt II, per a així obtindre el màxim rendiment i, al mateix temps, recuperar una estructura en ruïnes reactivada com a enclavament estratègic per a la indústria valenciana i convertida en un referent internacional.

“Continuem progressant cap a la constitució del qual serà el motor de l’economia valenciana a través de passos com la posada en marxa de la urbanització de l’Alqueria de l’Advocat, que sens dubte respondrà a les necessitats del parc industrial i, al seu torn, servirà com a punt clau de trobada per a altres empresaris de la Comarca i de la Comunitat Valenciana”, ha afegit el conseller delegat de Espais Económics Empresarials, Vicente J. García Nebot.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí