S’incrementa l’aforament a les piscines municipals de Xàtiva amb el pas a la nova normalitat

0
1339
Piscina de les Pereres de Xàtiva

Les piscines de Les Pereres i la Murta acceptaran 225 usuaris mentre que a Annauir i Torre de Lloris l’aforament serà de 100 i 120 persones respectivament

L’Ajuntament de Xàtiva ha informat de que a partir d’aquest dilluns augmenta l’aforament previst a les diferents piscines municipals de la ciutat, després del pas a la nova normalitat.

A partir d’ara, l’aforament de les piscines del Poliesportiu Les Pereres i de la Murta serà de 225 persones, mentre que la d’Annauir passa a permetre l’accés de 100 persones i la piscina de la Torre de Lloris acceptarà 120 usuaris a partir de la seua obertura.

No obstant, cal ressaltar que es continua amb la divisió de dos torns diaris (matí i vesprada), i amb la necessitat de reservar prèviament plaça a través de l’apartat d’esports de la web municipal (www.xativa.es/esports), o bé presencialment a la recepció de les instal·lacions esportives. També hi ha possibilitats d’adquirir un abonament per a la temporada estival, el qual haurà de sol·licitar-se al Poliesportiu Les Pereres.

A més a més, des de l’Ajuntament de Xàtiva es recorda que els clubs esportius de natació ja poden fer ús de la piscina de Les Pereres (de 8 a 10 i de 19:30 a 21:30 hores), i es permet l’entrada, al llarg del dia, per a fer un ús esportiu de la instal·lació, amb reserva màxima de 60 minuts i amb dos carrils reservats per a aquest efecte. També es poden realitzar classes d’aquagym a la piscina de la Murta, o bé dilluns i dimecres o bé dimarts i dijous, en horari de 19:45 a 20:30 i de 20:45 a 21:30, també amb aforament limitat.

Les persones interessades en aconseguir més informació poden telefonar al 96.228.30.00.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Policies i tècnics de tres comarques participen a Ontinyent en una jornada sobre atenció a la violència de gènere

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here