S’incorporen els 25 sanitaris que inicien el seu període formatiu al Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

0
1721
Imatge dels sanitaris que s'incorporen al Departament de Salut en pràctiques.

El Departament ha ampliat este any la seua oferta formativa habilitats per a la docència ampliant als centres de salut de Xàtiva i l’Ollería

Aquest dijous s’han incorporat els 25 professionals de medicina, infermeria i psicologia que inicien el seu període formatiu com a resident en el Departament de Salut Xàtiva Ontinyent.

En concret es tracta d’11 metges resident de família i comuniataria, una d’anestèsia i reanimació, una de cirurgia, una d’oftalmologia, una de pediatria i una de psiquiatria. Quant a la infermeria són cinc els professionals de família i comunitària, una infermera del treball i dos d’obstetrícia i ginecologia.

El Departament ha ampliat este any la seua oferta formativa tant en nombre de places, oferint tres mes per a metges i quatre més per a infermeria, com en el nombre de centres habilitats per a la docència ampliant als centres de salut de Xàtiva i l’Ollería.

L’acte de benvinguda no ha comptat amb públic ni personal dels servicis al respectar les mesures de seguretat que requerix l’actual estat de pandèmia.

Les noves MIR, PIR i EIR de les que totes són dones a excepció d’una plaça d’infermeria, han rebut la benvinguda de la Gerent del Departament Margarita Llaudes, els directors metge i d’infermeria d’Atenció Primària, Ricardo García i Inma Moltó i el Cap d’Estudis i president de la Comissió de docència Vicente Domingo.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí