Un simulacre de salvament anima la platja del Port de Sagunt


0
1234
Policia Local a la platja de Sagunt
Policia Local a la platja de Sagunt

Els banyistes i turistes que ahir estaven en el platja del Port de Sagunt es van sorprendre per un simulacre de salvament en la costa, tan realista que més d’un ho va prendre per una operació verídica.

El servici de socorrisme i salvament marítim de l’Ajuntament de Sagunt ha realitzat amb èxit un simulacre de rescat a la platja del Port de Sagunt amb la finalitat de comprovar l’eficàcia dels protocols d’actuació.

El dispositiu que ha participat en este simulacre estava format per aproximadament 15 persones entre policies locals, servici de salvament i socorrisme, personal sanitari, així com el pilot i el tècnic del dron de salvament.

Simulacre a Sagunt

El simulacre ha consistit en el rescat de dos persones. Una de les quals es trobava inconscient i l’altra conscient però esgotada. Una vegada han sigut detectats des de la torre de control, ha sigut enviat el dron per realitzar la primera tasca de confirmació i llançar un jupetí salvavides. Una vegada rescatats per la moto aquàtica del servici de socorrisme i per l’embarcació de la Policia Local, per a la víctima més greu s’ha habilitat una zona de seguretat que ha permès que la moto aquàtica la traslladara fins a la vora on, entre altres mesures, se li han realitzat exercicis de reanimació cardiopulmonar i en l’ambulància ha sigut traslladada a l’hospital.

Durant l’estiu es realitzen entre 2 i 4 exercicis de simulacre per millorar els temps de rescat dels efectius de Sagunt.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here