Simat de la Valldigna acull la reunió de les associacions de Jubilats i Pensionistes de la Valldigna

0
673
Un dels moments de la reunió.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Simat de la Valldigna ha sigut l’amfitriona de la reunió que ha congregat a les juntes directives locals de les diferents associacions de la zona de la Valldigna.

L’encontre ha tingut lloc a la Llar dels Jubilats de Simat i ha estat presidit per José Sanchis, president de la Federació Provincial UDP Valencia; i per Arturo Julián, delegat comarcal de la Valldigna.

Entre els temes de la reunió, s’ha abordat l’inici del nou any, la distribució dels carnets de socis, l’organització del voluntariat o la valoració de l’últim encontre celebrat a València.

A la finalització de la reunió, el president de l’associació simatera, José Gómez, junt amb una representant de l’Ajuntament, ha fet entrega al president provincial de dos exemplars sobre el municipi de Simat amb una dedicatòria de l’alcalde, Víctor Mansanet, com a agraïment pels anys dedicats a l’Associació.

Els municipis que conformen la delegació comarcal de la Valldigna són Favara, Tavernes, Xeraco, Xeresa, Benifairó de la Valldigna i Simat de la Valldigna.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here