Silla llança la seua nova campanya de mascaretes “Trau la llengua. Viu en valencià”

0
3440
Mascaretes "Trau la llengua. Viu en valencià"

L’Ajuntament de Silla, a través del Servei de Normalització Lingüística, està coordinant una campanya dissenyada pel Servei de Comunicació, a fi de promoure l’ús del valencià i contribuir amb el medi ambient evitant que es genere molt residu.

Com a conseqüència de l’actual pandèmia que estem vivint, és necessari reinventar-se per a combatre el COVID-19. Per aquest motiu naix “Trau la llengua. Viu en valencià”.

Aquesta campanya pretén promoure l’ús del valencià i reduir la contaminació, ja que aquestes mascaretes poden llavar-se 80 vegades a 60 graus sense que perden poder de filtració. Tot això aconseguint lluitar contra aquest virus que tant ha canviant la vida.

La regidora de Normalització Lingüística ha volgut obrir aquesta campanya a la resta d’administracions i ha manifestat que “a aquesta es pot afegir qualsevol agència de promoció del valencià, administració o comerç. L’objectiu és sumar esforços per a acabar amb el covid”.

Així mateix, ha destacat que “a hores d’ara ja participen pobles com Almassora, Oliva, la Pobla de Vallbona o Montserrat”. Per part seua, l’alcalde i regidor de Comerç ha indicat que “estem fent gestions per a demanar una subvenció a la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de Valencià i convocar un premi a l’ús del valencià en els comerços i serveis del poble”.

També, ha explicat l’alcalde que “els establiments que participen rebran mascaretes perquè les poden repartir entre la clientela. Des de Silla treballem per a estar al costat del comerç i dels serveis”.

Les primeres persones que rebran aquestes mascaretes són els joves guanyadors i guanyadores del Porrot Jove de Narrativa que recolliran el premi de manera individual a l’Alcaldia aquest dimarts, 17 de novembre, a la vesprada.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Catarroja reobri el Museu Antonia Mir amb una exposició col•lectiva de pintores

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here