Seté atac vandàlic al cotxe del secretari general del PSPV de Moixent

0
906
cotxe PSPV Moixent
Els agressors han trencat la lluna d'una porta de darrere

El cotxe del Secretari General del PSPV de Moixent i portaveu a l’Ajuntament, Paco Moratal, ha tornat a ser objecte d’un atac vandàlic amb la qual cosa ja en són set segons s’ha denunciat des d’esta formació. El vehicle va apareixer el diumenge pel matí amb la lluna de la porta lateral de darrere trencada i en anteriors ocasions, segons s’explica des de l’agrupació local, s’han trencat vàries vegades els espills retrovisors així com l’antena de la ràdio i el netejador de la lluna.

Al PSPV es lamenta que s’ha atacat un cotxe que està a nom de la germana del dirigent socialista però és considera un utilitari «d’ús familiar». A més a més asseguren que «els responsables d’aquestos fets sempre actuen amb covardia, nocturnitat i traïdoria ja que, sempre actuen de nit i sempre en cap de setmana». Des del PSPV de Moixent condemnen aquestos actes que també qualifiquen d’intol·lerants de certs grups «radicals» que en els ultims temps «estan proliferant al nostre poble i que no coneixen altra via que la d’intimidar i agredir simplement per ser d’una ideologia diferent».

Moratal ja ha denunciat estos fets davant la Policia Local i ha manifestat que va a prendre les mesures necessàries per tal d’esbrinar qui són els responsables de les destrosses. Així ha assegurat que «si fa falta inclús instal·lant càmeres de vigilància. Així a vore si els cau la cara de vergonya a ells i als pares que pel que vegem no li han inculcat l’educació que pertoca».

El dirigent del PSPV també ha manifestat que «hi han certes persones que continuament m’insulten i amenacen» però «no deixaré passar ni una més, la propera vegada els denunciaré directament al quarter de la Guàrdia Civil». Moratal també ha manifestat «que no creguen que amb eixes amenaces m’acovarden, sinó que amb més ganes vaig a continuar treballant per les idees que defense i pels veïns i veïnes del meu poble».

L’agrupació socialista ha manifestat que «esperem i desitgem que en el proper plenari municipal hi haja una condemna unànim d’aquestos fets tal i com nosaltres vam donar suport al PP quan el cotxe del regidor Pont va sofrir desperfectes». Des del PSPV es conclou que «al segle XXI i en una societat avançada no és poden tolerar aquestos tipus d’actituts vinguen de qui vinguen».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí