Set empreses de tèxtil-llar participen esta setmana en jornades de promoció a Canadà

0
550
tèxtil-llar
Les empreses visiten les ciutats de Toronto i Montreal

Un total de set empreses valencianes del sector tèxtil-llar participen esta setmana en una missió comercial a Canadà organitzada per l’Institut Valencià de l’Exportació (IVEX) en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris Tèxtils de València (Ateval). Les jornades, incloses dins el Pla de Promoció Exterior 2009, han visitat ja la ciutat de Montreal i hui i demà estaran a Toronto.

Esta missió comercial conté una agenda de treball personalitzada per cada empresa integrant d’esta expedicio i es reuniran amb 14 importadors del país nord-americà que han estat previament seleccionats “per la seua capacitat de negoci i pel seu interés pels productes de la Comunitat” s’explica des de l’IVEX.

La directora general d’Internacionalització, Mar Casanova, ha explicat que “l’IVEX dóna suport a les xicotetes i mitjanes empreses de la Comunitat amb instruments de promoció com esta missió que permet contactar amb nous compradors i obrir noves vies comercials per als seus productes”.

Des de l’institut s’informa que Canadà “destaca per ser un dels països en els que s’han incrementat les exportacions d’estos productes des de la Comunitat Valenciana durant el període de gener-juliol de 2009. Este increment, situat en el 57,3%, contrasta amb el descens del 63% de les exportacions nacionals”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here