Set anys del Centre Cultural Caixa Ontinyent


0
1422
El seminari tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent

El centre de Caixa Ontinyent acumula més d’1.200 activitats, amb 150.000 assistents i la participació de 500 col·lectius diferents

El Centre Cultural Caixa Ontinyent celebra este dimecres el seu setè aniversari amb actes i activitats que l’han convertit en centre de referència cultural i social tant a Ontinyent com a la comarca de la Vall d’Albaida.

En estos set anys, en els quals el centre s’ha obert a iniciatives de col·lectius molt diversos, ha acollit 93 exposicions, 244 conferències, 96 projeccions, 114 concerts, 94 cursos de formació, 69 jornades i convencions, 202 reunions de diversa índole i 321 activitats internes de la pròpia Caixa, en l’organització de la qual han participat 500 col·lectius diferents i als quals han assistit més de 150.000 persones.

La seua ubicació al carrer Major d’Ontinyent ha contribuït, a més, a revitalitzar esta zona de la ciutat.

Coral Polifònica Caixa Ontinyent

El Centre Cultural també ha impulsat el naixement i és la seu de la Coral Polifònica Caixa Ontinyent, composta majoritàriament per empleats de l’entitat.

Des de la seua presentació a l’octubre de 2010, i baix la direcció de Francesc Tortosa, ha participat en intercanvis amb la Coral d’Orba i la Coral Benissenca, i ha actuat en diverses localitats de les comarques centrals. A més, enguany actuarà junt a l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent en un dels concerts programats en la temporada 2017, en la qual també participaran la vocalista Neus Ferri, la Intokables Big Band i reconeguts solistes de Jazz.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here