Serra tanca el castell davant l’afluència masiva de visitants

0
873
Serra
Castell de Serra.

L’ajuntament de Serra ha decidit prohibir l’accés al Castell de Serra davant l’afluència massiva de visitants.

El monument, que és Bé d’Interés Cultural, està patint, segons apunten fonts municipals, una pressió humana considerable en les últimes setmanes. La decisió es farà efectiva des de les 00.00 hores del dissabte, 30 de gener.

“Adoptem esta decisió per tal de salvaguardar la integritat de les persones i al mateix monument” diu l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. Els informes tècnics aconsellen el seu tancament “a causa de l’estat de conservació en el que es troba i a l’afluència massiva de visitants”.

Les dades de l’Oficina de Turisme constaten, segons apunten les mateixes fonts, que el nombre de visitants ha augmentat considerablement durant les últimes setmanes en tots els espais del terme municipal, fonts, àrees recreatives, senders, camins i en el Castell de Serra.

D’altra banda, també han assegurat que es reforçaran els controls per part de la Policia Local per evitar accessos de persones de municipis amb confinament perimetral. Els voluntaris de Protecció Civil també col·laborarà per informar a visitants. “Faig una crida a la responsabilitat individual. La situació sanitària és molt complicada. Hem de fer un esforç col·lectiu i millor quedar-nos a casa”, ha dit l’alcaldessa.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here