Serra s’adhereix a la xarxa GastroTurística de Turisme Comunitat

0
2089
Serra
Fira de la Calderona.

Serra s’ha adherit a la Xarxa GastroTurística de la Comunitat Valencinana L’Exquisit Mediterrani. La participació en esta xarxa i l’ús de la seua marca L’Exquisit Mediterrani implica, segons apunten fonts municipals, un compromís amb la conservació, el foment i promoció de la gastronomia de la Comunitat Valenciana com a recurs turístic de primer ordre i producte turístic d’excel·lència.

L’ajuntament de Serra es coordinarà amb Turisme Comunitat Valenciana en el desenvolupament de la xarxa en tots els àmbits d’actuació i en concret amb els events Fira de la Calderona – Dia de la Cirera i el concurs gastronòmic d’Olla amb Carabassa Vicente Granero Vila de Serra.

“Les experiències turístiques passen per la gastronomia. Una gastronomia que estimula el desenvolupament econòmic local en la restauració i la xicoteta industria artesanal agroalimentària local.” comenta l’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón. “Amb esta adhesió treballarem en xarxa promovent l’excel·lència a través de la marca L’Exquisit Mediterrani”, afegix Tusón.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here