Serra remodela el Llar del Jubilat

0
1887
Serra
Reforma en el Llar del Jubilat.

L’ajuntament de Serra ha realizat obres de reforma integral del Llar del Jubilat. La reforma integral ha suposat una inversió de poc més de 28.000 euros i ha augmentat l’espai de la sala principal i ha millorat l’accesibilitat de l’edifici, segons apunten fonts municipals.

«Amb l’enderrocament de dos tabics la sala principal ha guanyat en capacitat, a més a més, també s’ha construït una cuina equipada amb tot el mobiliari i electrodomèstics necessaris, una barra nova i un magatzem. L’accesibilitat del local ha millorat considerablement amb la construcció d’un aseo per a persones amb mobilitat reduïda», apunten les mateixes fonts.

“Hem habilitat una nova sala amb més capacitat per a la junta directiva de l’associació de Jubilats i Pensionistes de Serra” comenta la regidora de Serveis Socials, Inma Bartual.

La remodelació, asseguren també, ha comptat amb treballs de pintura i decoració dels principals espais, amb noves cortines i una recopilació de fotografíes dels principals actes de l’associació de jubilats i pensionistes dels últims anys. En l’exterior de l’edifici, s’ha dut a terme una millora en la il·luminació de la terrassa.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here