Serra posa en marxca una aula de secundària per a l’alumnat que no té classe presencial tots els dies

0
856
Ajuntament de Serra

L’ajuntament de Serra posa en marxa l’Aula de Secundària. Un servei gratuït, segons apunten fonts municipals, que ofereix el consistori adreçat a les famílies amb alumnat de secundària i batxillerat que no tinguen classe presencial tots els dies degut a la pandèmia ocasionada per la COVID-19.

La Biblioteca Municipal serà el lloc on l’alumnat podrà acudir per estudiar, fer deures i no perdre així la rutina i hàbit d’estudi i d’assistència al centre docent. L’aula que funcionarà de dilluns a divendres en horari de 8 a 14 hores estarà atesa per dos monitores, s’oferirà connexió wifi i en funció de la demanda es podrà habilitar un espai diferent a l’agència de lectura.

«Estem travessant una situació difícil i complicada on alguns centres docents s’han vist obligats a l’alternància de dies i classes generant preocupació en les famílies de l’alumnat que no va a classe tots els dies» diu l’alcaldessa, Alicia Tusón. «Conscients d’eixa preocupació fiquem en marxa este servei. L’Aula de Secundària és un lloc per a que els alumnes puguen continuar en la seua rutina d’estudi i treball. Un espai on estiguen atesos en horari lectiu, ajundant a les famílies a conciliar millor la seua vida laboral i familiar», afegeix.

El servei començarà a prestar-se des de dilluns, 11 de gener, i fins que acabe el curs escolar, en juny. Totes les famílies i estudiants interessants han de sol·licitar el servei a l’oficina de registre de l’ajuntament de Serra des del dimarts, 5 de gener. Les dos monitores que estaran atenent l’alumnat han estat contractades, segons informen des del consistori, gràcies a dos programes de la Generalitat de foment de l’ocupació. Un a través del fons de garantia juvenil, i l’altra gràcies al programa per fer front a la covid19, juntament amb un peó de neteja.

L’ajuntament de Serra ha estat estudiant la proposta de creació de l’Aula després de mantindre diferents reunions de treball amb l’AMPA de l’IES Les Alfàbegues, institut de referència de la localitat. En les diferents reunions en què també s’ha abordat la necessitat d’un nou institut es va fer palesa la preocupació de moltes famílies al deixar sols a casa els fills mentre acudien a treballar.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí