Semifinals del Diputació d’Alacant de pilota amb Sella, Parcent, Murla y Benidorm

0
3126

Interesantíssim cap de setmana en les lligues de llargues i palma, que patrocina la Diputació d’Alacant, el que tenim per davant amb la disputa de les partides de tornada de semifinals, en quasi totes les categories.

La primera categoria de llargues presenta dues eliminatòries ben diferenciades, una d’elles, totalment decantada, és el cas de la semifinal entre Sella i Parcent, que acabava en l’anada amb un claríssim 0 a 10 per als de la Marina Alta. L’altra semifinal, entre Murla i Benidorm, està d’allò més igualada, després que en l’anada, en Murla, els locals guanyaran per un ajustat 10 a 8, vorem com es desenvolupa la tornada al carrer artificial de Benidorm. L’equip de Relleu, parlant ja de la primera de palma, el té molt de cara desprès d’aconseguir la passada setmana en Orba per 1 a 10, metnre que l’altra semifinal entre Laguar i Calp, es resoldrà este cap de setmana a Laguar, que té un desavantatge de dos jocs, després de caure en Calp  per 10 a 8.

Els equips d’Orba i Benimagrell es perfilen com a finalistes de la segona categoria de llargues, però, hauran de fer valdre els resultats obtinguts en l’anada, cosa gens senizilla. Els de Benimagrell aconseguien un 10 a 4 contra l’equip de València, en eliminatòria que es resoldrà este ca de setmana a la localitat d’Alfara del Patriarca. Per la seua banda, Orba endosava a domicili un 3 a 10 a Parcent i ara afronta la tornada a casa. Pel que fa a la segona, però de palma, Sella té peu i mig en la final després d’haver guanyat en Agost, el passat cap de setmana pel resultat de 1 a 10. Benimagrell també agafava avantatge en l’anada disputada a Laguar, on guanyava per 7 a 10.

Pel que respecta a la tercera categoria de llargues, l’equip d’Agost s’avançava en casa davant els de Laguar pel resultat de 10 a 6, mentre que a Orba, la formació A es quedava en quatre davant l’equip de Murla. Molt de cara el té el Relleu A, en tercera de palma, que s’imposava per 10 a 0 als de Fondó de les Neus. L’altra semifinal disputarà este cap de setmana l’anada i enfrontarà els equips de Xàbia i de Polop.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí