Sanitat realitza test PCR a 196 persones per rastrejar la COVID-19 a Benigànim que tanca les instal·lacions municipals

0
988
Les proves PCR es van realitzar al pavelló esportiu de Benigànim.

L’Ajuntament de Benigànim està tancat, així com també totes les instal·lacions esportives municipals i diversos bars de concessió municipal

Sanitat ja ha conclos el total de 196 proves PCR per rastrejar possibles contagis dels 24 positius detectats durant els últims dies. Els veïns van assistir així aquest dilluns al pavelló esportiu on es feien les proves sanitàries per haver estat en contacte en contagiats de dos focus: un sopar i treballadors de l’Ajuntament de Benigànim.

Segons l’alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals, qui també es va fer la prova i es troba confinada a sa casa, les proves podrien estar dimecres a migdia. De la mateixa forma ha confiat en que no es produeixca un gran increment de positius a la localitat.

Davant l’actual situació l’Ajuntament de Benigànim va informar que es tancava el consistori encara que es mantindrà l’atenció electrònica als veïns. D’una altra banda també s’han tancat les dependències esportives municipals com el pavelló, el poliesportiu, la piscina i el trinquet. A més a més amb anterioritat ja s’havien tancat també establiments de concessió municipal com el bar dels jubilats, així com també s’ha suspés la celebració dels mercats ambulants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here