Sanitat prorroga 7 dies més el confinament de Benigànim

0
4310
Un dels accessos a la localitat de Benigànim.

La consellera Ana Barceló afirma que “la situació epidemiològica ha millorat, encara que no prou com per a alçar les mesures adoptades per a la contenció i prevenció del virus”

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha prorrogat durant 7 dies més les mesures excepcionals adoptades per al municipi de Benigànim a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 i després d’analitzar els informes epidemiològics sobre la incidència del virus.

La consellera, Ana Barceló, ha assenyalat que “continuaran estant vigents les mesures en el municipi una setmana més per a salvaguardar i protegir la salut de tots els veïns i veïnes i evitar la propagació del virus”.

La titular de Sanitat ha ressaltat que “la situació epidemiològica ha millorat, encara que no prou com per a alçar les mesures adoptades per a la contenció i prevenció del virus”.

D’aquesta manera, a través d’una nova resolució, es torna a precisar que el confinament és perimetral a la població de Benigànim, permetent-se, en tot cas, la circulació de persones residents dins del municipi; s’estableix fins a un màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar i els actes de culte es realitzaran fins a un terç de la capacitat d’aquests llocs, sempre respectant les normes de seguretat d’ús de la màscara i distanciament social.

La resolució entrarà en vigor a partir de les 00 hores del dimarts.

«Mesura prudent»

Des del centre de salut de Benigànim el metge Paco Valls ha qualificat la mesura de la Conselleria de Sanitat com «prudent». Valls apunta que, encara que les xifres han anat a millor «veiem que era una possibilitat que finalment s’ha confirmat».

El metge d’atenció primària explica que «la decisió és una qüestió de números, segons com evoluciona la proporció positius/PCR, i les autoritats han considerat que cal prorrogar el confinament».

D’una altra banda Valls també ha destacat que «és una setmana més, quan hauria pogut ser un període més llarg, això vol dir que es pensa que amb aquestos set dies pot ser ja suficient».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí