Sanitat inicia ara la redacció del projecte de l’Hospital d’Ontinyent i anuncia la licitació d’obres per 2010

3
916
Cervera Tyrius
Cervera s'ha reunit este matí amb les ames de casa Tyrius

El conseller de Sanitat, Manuel Cervera, ha anunciat este matí que la Generalitat ha adjudicat «recentment» la redacció del projecte de l’Hospital d’Ontinyent per un import de 951. 492 euros, una vegada acabada esta fase del projecte -que durarà diversos mesos- serà quan es passarà a la licitació de les obres. Així Cervera ha apuntat, sense citar cap termini concret, que al llarg de 2010 es licitaran les obres per valor de 25 milions per posteriorment començar la construcció de l’hospital. Cal recordar que els empresaris de Coeval van demanar recentment que el recinte sanitari estiguera construït en esta legislatura, és a dir, en menys d’any i mig.

Este anunci l’ha fet el responsable de salut de la Generalitat durant la reunió mantinguda a Ontinyent amb l’associació d’ames de casa Tyrius -on també ha estat l’alcaldessa Lina Insa- a les quals ha explicat els serveis que es preveu que preste a una població de 58.000 persones de 12 municipis de la zona.

L’Hospital d’Ontinyent serà complementari al de Xàtiva i tindrà una superfície construïda de 16.900 metres quadrats encara que també s’ha anunciat que les instal·lacions estaran ubicades «en una ampla parcel·la, la qual cosa permetrà la possibilitat d’amplliar l’edifici en un futur si fóra necessari».

A més a més s’ha reiterat tots els serveis dels que es disposarà i s’ha recordat que comptarà amb 106 llits dels quals 71 estaran en habitacions individuals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí