Sanitat desinfecta l’estadi del Fornàs de Sagunt després del positiu en COVID-19 d’un entrenador del Club Deportivo Acero

0
1009
Imatge dels treballs de desinfecció en els vestuaris de l'estadi.

L’ajuntament ha llançat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i especialment als usuaris de les instal·lacions assegurant que «la seguretat en el camp està plenament garantida»

El departament de Sanitat de l’Ajuntament de Sagunt ha desinfectat els vestuaris de local, del visitant i d’àrbitres així com les oficies del Deportivo Acero de l’estadi del Fornàs després del positiu per COVID-19 diagnosticat a un entrenador del club. Les instal·lacions tornaran a estar disponibles per al seu ús quan s’estime oportú, passades les sis hores corresponents a la desinfecció.

El regidor d’Esports, Javier Raro, va donar avís al Servei de Prevenció de Riscos Laborals del positiu que immediatament va iniciar el corresponent protocol COVID-19 ja que una treballadora municipal que desenvolupa la seua activitat laboral en les instal·lacions podia veure’s afectada.

Dins d’aquest protocol, segons informen des del departament, s’ha procedit a l’aïllament preventiu de la treballadora fins que Salut Pública determine si és catalogada com a contacte estret o no.

En aquest sentit, tant el regidor d’Esports com el de Sanitat, Javier Timón, han enviat un missatge de tranquil·litat a la ciutadania i especialment als usuaris i usuàries de les instal·lacions «ja que la seguretat està plenament garantida a través del protocol establit per a aquestes ocasions i les mesures de prevenció que s’estableixen en l’estadi que ja han demostrat la seua eficàcia en totes les ocasions que ha sigut necessari dur-lo a terme». També han volgut traslladar al Deportivo Acero «la nostra plena predisposició a continuar col·laborant en tot allò que siga necessari per a controlar i evitar la propagació del virus».

D’altra banda, Timón ha comunicat que ha rebut la trucada de la directora de Salut Pública, Elvira Mensat, per a traslladar-li com és habitual tots els detalls sobre el control i seguiment que estan realitzant sobre aquest cas, «la qual cosa ens garanteix que els mecanismes de seguiment i de control dels brots continuen funcionant a la perfecció per part de l’autoritat competent en aquesta matèria».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí