Sandra Ordiñaga i Aitana González seran les noves Falleres Majors 2020 de Sagunt

0
753
Sandra Ordiñaga i Aitana González

Sandra Ordiñaga pertany a la comissió de la falla Mare Nostrum, mentre Aitana Gonzàlez és de la falla Eduardo Merello

Sandra Ordiñaga Montalt i Aitana González Ruiz van ser triades el dissabte passat, 29 de juny, com a noves Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt per a l’exercici 2020. Sandra i Aitana van compartir esta jornada amb 4 candidates més: en la categoria adulta, Teresa Aparicio i Matallín, de Luis Cendoya, Claudia Ramón Ferrandis, de la Falla La Palmera i Elena Martín Sánchez, de la Falla El Romano; i en categoria infantil, Paula Acosta González de plaça Ibèrica.

Aitana té 10 anys i pertany a la falla Eduardo Merello, on va ser Fallera Major Infantil este passat exercici. Sandra té 31 anys, és subgovernanta en un hotel de València i pertany a la comissió de la falla Mare Nostrum, on va ser Fallera Major l’any 2017.

Com és habitual el Teatre de Begoña va estar ple de com a com per a acollir l’acte de presentació de les candidates davant els jurats i el públic general que va voler acostar-se a conéixer de primera mà les candidates a ostentar el màxim càrrec faller a la comarca.

El jurat de la Fallera Major Infantil, va estar format per Mª Asunción Moll Castelló, regidora de l’Ajuntament de Sagunt; José Constancio Cayuela, de la Falla La Palmereta i 39 anys de faller; Isaac Hernández Oliver, periodista; Verónica Ibáñez Serra, membre de la Junta Local Fallera de Borriana; Fernando Molina, membre de la JCF i expert en protocol.

Mentre que el jurat de la Fallera Major estava compost per Roberto Rovira Puente, regidor de l’Ajuntament de Sagunt; Fernando Gregorio González, de la falla del Palleter i més de 40 anys com a faller; Olga Roger, periodista; Lluïsa Monferrer Aguilella, regidor de l’Ajuntament de Borriana i presidenta de la Junta Local Fallera de la mateixa localitat; Lucía Andrés Zarapico, especialista en protocol.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Sagunt suspén tots els actes de la Setmana Santa pel coronavirus

Després de l’acte públic, candidates i jurats van menjar junts per a posteriorment procedir amb les entrevistes personals. El moment més emocionant i esperat va arribar quan l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, va realitzar la telefonada des del Saló de Plens del consistori a les candidates triades, acte presidit per les actuals Falleres Majors, Inés Miret i Paula Marrón.

Posteriorment la comitiva fallera va acudir al domicili de les noves falleres majors per a transmetre les seues felicitacions.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here