Sandra Ordiñaga i Aitana González, proclamades Falleres Majors de Sagunt 2020

0
1933
Sandra Ordiñaga, Fallera Major, i Aitana González, Fallera Major Infantil

La Federació Junta Fallera de Sagunt va celebrar el divendres a la vesprada l’acte de proclamació, mentre que el dissabte el Teatre Romà va acollir l’exaltació

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Sagunt va acollir el divendres 13 a la vesprada l’acte de proclamació de les noves Falleres Majors de Sagunt per a l’exercici 2019-2020. Sandra Ordiñaga, com a Fallera Major, i Aitana González, com a Fallera Major Infantil, van ser proclamades com les màximes representants de les falles del Camp de Morvedre.

L’acte va comptar amb una gran afluència de públic i la retransmissió en directe per part del Gabinet de Comunicació de l’Ajuntament de Sagunt​. Va assistir l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, així com la resta dels regidors de la Corporació Municipal. També van estar presents representants de la Federació Junta Fallera de Sagunt i el seu president, Jaime Gil, representants d’ajuntaments d’altres localitats i entitats i membres de la Targa Cecina.

Darío Moreno va ser l’encarregat de proclamar a les noves Falleres Majors, fent-les lliurament del quadre acreditatiu, així com de les pintes oficials amb l’escut de la ciutat que van lluir l’endemà, en la seua exaltació. L’alcalde va donar l’enhorabona a Sandra Ordiñaga i Aitana González i els desitge un bon regnat “que des d’este moment s’inicia amb renovades ganes i il·lusió per al gaudi de tots. El camí que ja comenceu a recórrer estarà replet de vivències, experiències i actes que quedaran gravats en la vostra memòria i des de hui formeu part de la història de Sagunt i sempre tindreu un vincle amb la ciutat”.

Moreno va assegurar que “tots els presents sabem que estareu a l’altura de les circumstàncies i que sou dignes mereixedores del càrrec que ocupeu, un paper que és molt important en la nostra societat; el vostre treball comporta un sacrifici que, segur, es veurà compensat per l’amor que sentiu cap a les falles. Però, en este camí no estareu soles, perquè, a més de la resta de suports, l’Ajuntament de Sagunt sempre serà la vostra casa”.

A més, el dissabte 14 de setembre va tindre lloc l’exaltació de les Falleres Majors en el Teatre Romà, on va estar present l’alcalde de Sagunt i la resta dels membres de la Corporació Municipal, integrants de totes les comissions falleres del Camp de Morvedre, representants de diverses juntes locals de la Comunitat Valenciana i altres associacions i entitats convidades. En este acte, les màximes representants i les seues Corts d’Honor van rebre les bandes acreditatives.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here