La sala d’estudi 24 hores d’Ontinyent amplia la seua capacitat davant l’elevada demanda

0
3471
La sala d'estudi 24 hores d'Ontinyent

Alumnat de tota La Vall d’Albaida i estudiantat d’oposicions s’han sumat a la comunitat universitària en l’aprofitament de l’espai habilitat per l’Ajuntament

La sala d’estudi 24 hores habilitada per l’Ajuntament d’Ontinyent per oferir servei en època d’exàmens ha ampliat la seua capacitat de 40 a 45 places davant l’elevada demanda registrada a les dues primeres setmanes de funcionament.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que la sala està sent utilitzada no sols per l’alumnat universitari d’Ontinyent, a qui està adreçada principalment, “sinó també per alumnat universitari de tota la comarca i estudiantat d’oposicions, de secundària i persones que la utilitzen com a sala de lectura. Veïnat de Benigànim o Agullent, per posar dos exemples, estan aprofitant esta sala que ens està servint també per exercir eixa capitalitat amable en la que venim treballant als últims anys el Govern d’Ontinyent”, assenyalava.

La sala, oberta al Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del Barri de Sant Rafel el passat 26 de desembre fins el proper 26 de gener de manera ininterrompuda, compta amb taules d’estudi especials amb separadors, calefacció, i esta dotada amb dues possibilitats de connexió wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya. A més a més, les persones usuàries poden accedir les 24 hores a la zona de maquines de cafè i menjar de l’edifici adjacent de la UNED, on s’ha disposat ara també un aparell microones. El recinte compta dia i nit amb una persona controlant les instal·lacions i vetllant pel normal funcionament del servei i la seua cura.

El regidor destacava que l’ampliació a 45 de les places de 24 hores (que s’afegeixen durant el dia les 32 de que es disposa en la sala de lectura de l’edifici), “mostra que l’aposta que hem fet, pionera a les Comarques Centrals, ha estat un encert. Oferir un servei que només sol ser accessible en grans capitals és un pas més en la nostra aposta per ser una ciutat educativa, que valora la formació com eixa eina imprescindible per construir un futur millor”, concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí