L’Ajuntament de Sagunt presenta la seua nova plataforma web per a persones aturades

0
1458
La web està adscrita al departament de Promoció Econòmica de Sagunt

En esta plataforma els interessats poden inscriure’s en la borsa de treball, consultar cursos de formació i renovar o actualitzar  més ràpidament les seues dades

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sagunt ha començat a treballar amb una nova plataforma d’ocupació. Es tracta d’un espai web on les persones interessades poden inscriure’s en la borsa de treball, consultar si hi ha cursos de formació i renovar o actualitzar les seues dades d’una manera més àgil i ràpida. També dóna l’opció que les persones usuàries es descarreguen el seu currículum.

La plataforma web és interactiva i amb dissenyresponsive (s’adapta a qualsevol tamany de pantalla), així qualsevol persona podrà accedir-hi tant des d’un ordinador com des de telèfons mòbils i tabletes. L’adreça web és la següent: https://sagunto.portalemp.com

Les persones interessades en formar part de la borsa d’ocupació de Promoció Econòmica han d’inscriure’s en la nova plataforma. Per registrar-se han d’entrar en la direcció abans citada i fer clic en el botó “Registra’t” de la pàgina web, i emplenar les dades que sol·licita. És necessari disposar d’una adreça de correu electrònic vàlida i una contrasenya.

Des de l’àrea d’orientació del departament de Promoció Econòmica s’estan realitzant sessions informatives per donar a conéixer la nova plataforma. Les persones interessades a assistir a alguna sessiópoden telefonar al 96.265.58.86.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí