Sagunt veu minvat el turisme en Setmana Santa pel temporal, però confia en el pont de l’1 de maig

0
840
Setmana Santa de Sagunt

Des de l’Ajuntament de Sagunt es xifra l’ocupació hotelera en un 76%, 4 punts per sota de la que es va tindre en 2018

El temporal de fortes pluges i vent que va passar per Sagunt durant els últims dies de la Setmana Santa va afectar l’ocupació hotelera lleument, segons l’ajuntament, amb 4 punts menys que l’any anterior, però així i tot arribant al 76% d’ocupació. A més afigen que els turistes que han visitat l’Oficina de Turisme del Port de Sagunt pràcticament ha sigut la mateixa que durant la Setmana Santa de 2018.

Tot i que el nombre de demandants d’informació en l’oficina de Turisme de Sagunt ha descendit un 30% respecte de la Setmana Santa de 2018 a causa del mal temps que va acompanyar durant estos dies en què tradicionalment el nucli històric rep un nombre major de visitants.

Entre els turistes que han visitat les oficines, en l’àmbit nacional continuen liderant els residents de la Comunitat de Madrid, seguits pels aragonesos i bascos, que enguany han augmentat considerablement. Respecte de l’àmbit internacional, els turistes italians són els que més han visitat Sagunt en estes dates, superant a francesos i anglesos.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha apuntat que el temporal de pluges i vent que ha assotat Sagunt estos dies “no ha afavorit el turisme en el municipi, però en qualsevol cas cal pensar en el pont de l’1 de Maig i en les visites teatralitzades de la Ruta del Grial en les que la delegació de turisme ha estat treballant, junt amb empreses dinamitzadores turístiques locals i que tindrà lloc els dies 27 i 29 d’abril i el 18 de maig”. Per altra banda, ha destacat el treball realitzat per la delegació en la promoció i difusió del producte gastronòmic, que durant la Setmana Santa ha tingut els ximos i els dolços típics com a productes més destacats. “Sagunt, tal i com indica el nostre lema, és una ciutat que està viva durant tot l’any i així ho reflectix la nostra oferta turística”, ha sentenciat la regidora. ​​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here